Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Cadillac BLS

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Cadillac BLS:

cadillac logo

Cadillac BLS

In de hogere middenklasse wil het Amerikaanse merk Cadillac met de BLS aanhaken bij de zogenaamde ‘premium’-modellen, zoals Audi en BMW. Het is één van de kleinste modellen die het merk ooit heeft gebouwd. De motor en transmissie van de BLS zijn van concegenoten Saab/Opel afkomstig. De Cadillac BLS heeft een motor die 150 pk levert en haalt een topsnelheid van 218 km/h. 


Cadillac BLS

Velgen en banden voor Cadillac BLS

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Cadillac BLS, zoals de Bellini Aztec (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 17 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Cadillac BLS.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Cadillac BLS lichtmetalen velgen online bestellen bellini aztec

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.