Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Aveo 2006 tot 2011

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Aveo 2006 tot 2011:

Chevrolet Aveo

De Chevrolet Aveo is een compacte personenwagen gefabriceerd door GM (General Motors) sinds 2002. De eerste generatie Aveo werd oorspronkelijk op de markt gebracht onder de naam Daewoo Kalos. De tweede generatie Aveo debuteerde in 2011 onder zijn huidige naam Chevrolet Aveo. De vijfdeurs Aveo is leverbaar met twee type benzinemotoren die gericht zijn op prestaties en een effici�nt brandstofverbruik. Een indrukwekkende 5,1 l/100 km en een uitstoot van 119 g/km voor de 1.2 liter 86 pk sterke versie. Daaaast is een 1.3 liter dieselmotor met start-stop technologie verkrijgbaar die slechts 3,6 l/100 km verbruikt met een uitstoot van 95 gr/km.Dat betekent slechts 20% bijtelling en geen wegenbelasting in een auto met maar liefst 95 pk.


Chevrolet Aveo

Velgen en banden voor Chevrolet Aveo

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Aveo, zoals de Dezent V Dark (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 13 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Aveo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Aveo lichtmetalen velgen online bestellendezent v dark

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.