Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet aveo 2011 tot 2014 (4 gaats)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet aveo 2011 tot 2014 (4 gaats):

Chevrolet Aveo

Een gestroomlijnd uiterlijk, sportieve rijeigenschappen, belangrijke veiligheidsfuncties, zuinig en veelzijdig, dat is de Aveo van het automerk Chevrolet. Nu met 5 sterren Euro NCAP. Prettig rijden in een zuinige auto. Een pittig rijgedrag en een efficiënt energieverbruik, dat gaat meestal niet goed samen. Behalve bij de nieuwe Aveo hatchback. Een goed evenwicht tussen rijplezier en de ecologische voetafdruk van de auto was zelfs een belangrijk richtinggevend principe bij het ontwerpen van de Aveo-motoren.


Chevrolet Aveo 2010

Velgen en banden voor Chevrolet Aveo

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Aveo, zoals de WSP Italy W2505 Cariddi in 16 inch (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 15 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Aveo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Aveo lichtmetalen velgen online bestellenWSP Italy W2505

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.