Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Captiva 2006 tot 2014

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Captiva 2006 tot 2014:

Chevrolet Captiva

De Captiva is een model SUV van GM (General Motors). Het is de eerste personenwagen van het merk Chevrolet die met een dieselmotor leverbaar is. De Captiva wordt gebouwd door Daewoo in Zuid-Korea. In Zuid-Korea wordt de auto als Daewoo Winstorm verkocht, in Australië als Holden Captiva en in de rest van de wereld als Chevrolet Captiva. De topmotor is de 3.2 V6 (benzine) met een maximumvermogen van 230 pk.
De Captiva moet de strijd aanbinden met een flink aantal concurrenten, zoals de Honda CR-V, de Hyundai Santa Fe, de SsangYong Kyron, de Toyota RAV4, de Nissan X-Trail, de Kia Sportage en de Suzuki Grand Vitara.


Chevrolet Captiva

Velgen en banden voor Chevrolet Captiva

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Captiva, zoals de Dotz Rapier (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 16 t/m 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Captiva.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Captiva lichtmetalen velgen online bestellendotz rapier

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.