Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Cruze 2009 tot 2014 (1.7D, 2.0D)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Cruze 2009 tot 2014 (1.7D, 2.0D):

Chevrolet Cruze 2.0d

De Chevrolet Cruze werd van 2001 tot 2008 geproduceerd door Suzuki. De 2e generatie Cruze werd vervolgens door GM (General Motors) gefabriceerd. De uitvoeringen van de Cruze zijn de 4-deurs Sedan, de 5-deurs hatchback en de 5-deurs stationwagon. De Opel Astra is verwant aan de Chevrolet Cruze

Tegelijk met de komst van de Station Wagon, introduceert Chevrolet twee nieuwe motoren voor de Cruze. De eerste is de 1.7 liter turbodiesel. In vergelijking met de bestaande 2.0 liter diesel, heeft de 1.7D een levendiger karakter. De kleinere motor heeft (dankzij een kleinere turbo, die makkelijker op gang komt) al bij lage toeren meer trekkracht en voelt daarom krachtiger. Daarbij zijn de versnellingsbakverhoudingen zo gekozen dat de kleinere 1.7 liter diesel in de stad beter presteert. De 2.0D is echter stiller en weet bij hoge snelheden overtuigender door te bijten.


Chevrolet Cruze 2.0d

Velgen en banden voor Chevrolet Cruze 2.0d

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Cruze 2.0d, zoals de DOTZ Shuriken in 17 inch (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 16 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Cruze 2.0d.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Cruze 2.0d lichtmetalen velgen online bestellenDotz Shuriken

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.