Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Epica 2006 tot 2010

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Epica 2006 tot 2010:

Chevrolet Epica

De Chevrolet Epica is een personenwagen uit de hogere middenklasse van autofabrikant GM (General Motors). De Epica wordt sinds 2006 geproduceerd. In sommige markten gaat de Epica onder een andere naam door, zoals Chevrolet Evanda en in Amerika Daewoo Tosca. De Epica heeft een groot aantal concurrenten, zoals de Cadillac CTS, Opel Signum, Saab 9-5, Audi A4, BMW 3 en de Mercedes Benz C-klasse. Een aantal van de uitvoeringen van de Epica zijn:

Chevrolet Epica 2.0 benzine met 144 pk en een topsnelheid van 200 km/u
Chevrolet Epica 2.0 diesel met 150 pk en een topsnelheid van 200 km/u
Chevrolet Epica 2.5 benzine met 156 pk en een topsnelheid van 209 km/u 


Chevrolet Epica

Velgen en banden voor Chevrolet Epica

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Epica, zoals de MAK Audace Mirror (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 15 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Epica.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Epica lichtmetalen velgen online bestellenMAK Audace Mirror

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.