Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Espero 1995 tot 2003

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Espero 1995 tot 2003:

Chevrolet Espero

In 2002 kocht GM (General Motors) een deel van Daewoo op en fuseerde tot GM Daewoo. Op de Europese markt werd besloten de auto's onder de merknaam Chevrolet op de markt te brengen, waaronder de Chevrolet Espero. De Espero is een personenwagen uit de middenklasse geproduceerd door Daewoo onder verschillende namen. De Espero is een 4-deurs sedan. De voorloper van de Espero is de Daewoo Leganza


Chevrolet Espero

Velgen en banden voor Chevrolet Espero

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Espero, zoals de Ia Toado Blackpo WP 919 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Espero.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Espero lichtmetalen velgen online bestellenIA Toado

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.