Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Evanda 2005 tot 2006

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Evanda 2005 tot 2006:

Chevrolet Evanda

De Chevrolet Evanda is een vierdeurs sedan, ook wel Daewoo Evanda genaamd. De Evanda wordt alleen met een 2.0 liter motor geleverd. De motor levert een maximum vermogen van 131 pk. 


Chevrolet Evanda

Velgen en banden voor Chevrolet Evanda

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Evanda, zoals de Effezeta Flash (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 15 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Evanda.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Evanda lichtmetalen velgen online bestelleneffezeta flash

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.