Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet HHR 2005 tot 2009

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet HHR 2005 tot 2009:

Chevrolet HHR

De Chevrolet HHR is een auto die in 2008 op de Nederlandse markt werd geïntroduceerd. HHR betekent “Heritage High Roof” en de ontwerpers zijn geïnspireerd door de 1949 Chevrolet Suburban. De HHR is al sinds 2005 te koop in de Verenigde Staten en is daar een groot succes, inmiddels zijn er daar al ruim 200.000 exemplaren verkocht. In 2006 werd de auto in Japan gelanceerd en ook daar verkocht de auto goed: 93.000 exemplaren in een jaar tijd. In Europa worden de 2,2 liter & 2,4 liter benzineversies aangeboden, die respectievelijk over 149 en 170 pk beschikken. 


Chevrolet HHR

Velgen en banden voor Chevrolet HHR

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet HHR, zoals de Lenso LS 25 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 16 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet HHR.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet HHR lichtmetalen velgen online bestellenlenso ls 25

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.