Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Kalos 2002 tot 2008

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Kalos 2002 tot 2008:

Chevrolet Kalos

Chevrolet Kalos (voorheen Daewoo Kalos) is een compacte stadsauto van Chevrolet die wordt gebouwd door GM Daewoo, onderdeel van General Motors. De wagen werd in 2002 op de markt gezet. Chevrolet heeft in 2005 een driedeurs hatchback versie uitgebracht. In maart 2008 volgt er een 3 deurs Hatchback en een 5 deurs Hatchback, vanaf dan komt de naam Kalos binnen Nederland te vervallen en zal deze verder gaan onder de naam Aveo. In de VS heet de Kalos de Aveo. In Canada heet de auto Suzuki Swift+. Er zijn verschillende versies waaronder: Pure, Spirit, Style en Class. De topsnelheid bedraagt: 176 km/h (109 mph).


Chevrolet Kalos

Velgen en banden voor Chevrolet Kalos

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Kalos, zoals de IA Spider S093 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 13 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Kalos.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Kalos lichtmetalen velgen online bestellenia spider

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.