Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Lacetti 2004 tot 2010

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Lacetti 2004 tot 2010:

Chevrolet Lacetti

De Chevrolet Lacetti is in feite een gefacelifte Daewoo Lanos. De auto komt voort uit de oveame van Daewoo door Chevrolet (een dochterondeeming van GM) in 2004. De auto moet het tegen een zware concurrentie als de Opel Astra, Ford Focus, Peugeot 307 opnemen. Sinds 2005 wordt met de Europese Lacetti-sedan geracet in het WTCC (World Touring Car Championship). Vanaf seizoen 2010 is de Chevrolet Lacetti vervangen door de Kia cee'd. De auto wordt onder vele namen verkocht, zoals Chevrolet Nubira, Chevrolet Optra en Chevrolet Optra5 (hatchback), Suzuki Forenza en Suzuki Reno (hatchback).


Chevrolet Lacetti

Velgen en banden voor Chevrolet Lacetti

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Lacetti, zoals de Stil Auto 531 SR 500 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Lacetti.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Lacetti lichtmetalen velgen online bestellenstil auto 531

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.