Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Lanos 1997 tot 2003

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Lanos 1997 tot 2003:

Chevrolet Lanos

De Chevrolet Lanos is een hatchback en sedan van autofabrikant Daewoo. In 2002 verscheen de Kalos als opvolger van de Lanos. De Lanos werd van 1997 tot 2002 geproduceerd. De Lanos kwam er in een aantal uitvoeringen, waaronder de 1.3 versie met 75 pk, de 1.5 versie met 86 pk en de 1.6 16v versie met 106 pk. 


Chevrolet Lanos

Velgen en banden voor Chevrolet Lanos

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Lanos, zoals de Effezeta 806 RP (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 14 t/m 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Lanos.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Lanos lichtmetalen velgen online bestelleneffezeta 806rp

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.