Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Matiz 1998 tot 2010

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Matiz 1998 tot 2010:

Chevrolet Matiz

De Chevrolet Matiz is een kleine stadsauto van de Amerikaanse autofabrikant Chevrolet. Voortgekomen uit de oveame van Daewoo door General Motors, is de door Chevrolet bijgewerkte Daewoo Matiz een vrij goedkope auto in een 1 liter benzine en 0,8 liter benzine uitvoering. De Matiz was de opvolger van de Daewoo Tico, een iets bijgewerkte Suzuki Alto


Chevrolet Matiz

Velgen en banden voor Chevrolet Matiz

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Matiz, zoals de Dezent V Dark (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 13 en 14 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Matiz.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Matiz lichtmetalen velgen online bestellendezent v dark

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.