Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Nubira 97-03

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Nubira 97-03:

Chevrolet Nubira

De Nubira van autofabrikant Chevrolet is een compacte middenklasse, als vierdeurs sedan en als vijfdeurs stationcar. De Nubira verscheen op de markt met een 1,6 en 1,8 (122 pk) benzine motor. Pas in 2006 verscheen er ook een diesel in de Nubira (2,0 liter, 122 pk). De Nubira kent de uitvoeringen Spirit, Style en Class.


Chevrolet Nubira

Velgen en banden voor Chevrolet Nubira

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Nubira, zoals de MAK Iguan MB in 14 inch (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Nubira.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Nubira lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.