Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Orlando 2010 tot 2014

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Orlando 2010 tot 2014:

Chevrolet Orlando

De Chevrolet Orlando is een stoere gezinsauto, een zogenaamde midi-MPV, die net zo veelzijdig is van binnen als opvallend van buiten. De Orlando verving in Europa zowel de Chevrolet Tacuma als de Chevrolet HHR. In 2010 maakte het model in productievorm haar debuut op het Parijse autosalon. In 2011 heeft EuroNCAP de botsveiligheid van de Chevrolet Orlando beoordeeld. Hier kreeg de Orlando vijf sterren voor de veiligheid van inzittenden. De Orlando kreeg de hoogst mogelijke score voor de beschermingen van volwassenen in de zijdelingse botsing.

De Orlando is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

Benzine 

  • Chevrolet Orlando 1.4T met 140 pk
  • Chevrolet Orlando 1.8 met 141 pk
  • Chevrolet Orlando 2.4DI met 176 pk

 

LPG

  • Chevrolet Orlando 1.8 BiFuel met 141 pk
  • Chevrolet Orlando 2.0 LPGi met 140 pk

 

Diesel

  • Chevrolet Orlando 2.0D met 130 en 163 pk 

 


Chevrolet Orlando

Velgen en banden voor Chevrolet Orlando

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Orlando, zoals de Fondmetal 7600 TP (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 16 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Orlando.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Orlando lichtmetalen velgen online bestellenfondmetal 7600

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.