Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Spark 2010 tot 2014

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Spark 2010 tot 2014:

Chevrolet Spark

De Spark is een elegante stadsauto met een mooi design van autofabrikant Chevrolet. Daaaast is deze compacte auto ook nog eens wegenbelastingvrij. In 2009 werd de Spark geïntroduceerd als opvolger van de Matiz. In 2010 kwam de Spark op de Nederlandse markt. In 2009 werd de Chevrolet Spark getest in de botsproeven van de Euro NCAP en kreeg vier sterren voor de veiligheid van inzittenden.

De Chevrolet Spark is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:  

Benzine

  • Chevrolet Spark 1.0 met 68 pk
  • Chevrolet Spark 1.2 met 82 pk

LPG

  • 1.0 BiFuel met 65 pk
  • 1.2 BiFuel met 79 pk

Spark EV 
Daaaast komt de elektrische uitvoering van de Spark, de zogenaamde Spark EV, in de zomer van 2013 beschikbaar in Califoië, later volgen andere markten waaronder Nederland. De Spark EV heeft een vermogen van 130 pk. 


Chevrolet Spark

Velgen en banden voor Chevrolet Spark

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Spark, zoals de Stil auto 534 racing (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 13 t/m 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Spark.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Spark lichtmetalen velgen online bestellenstil auto 534

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.