Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Tacuma 2000 tot 2009

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chevrolet Tacuma 2000 tot 2009:

Chevrolet Tacuma

De Chevrolet Tacuma (voorheen Daewoo Tacuma), ook Chevrolet Rezzo genoemd, is een Midi-MPV die afgeleid is van de oude Renault Sc�nic. De auto werd in 2001 ge�ntroduceerd en is sindsdien enorm populair. De Tacuma wordt gebouwd in Zuid-Korea door GM Daewoo, onderdeel van General Motors. Er zijn in 2007 nog maar 2 uitvoeringen: Spirit en Style. Beide uitvoeringen worden geleverd met een 1.6 motor. De auto wordt verkocht onder verschillende namen. In Europa onder de naam Chevrolet Tacuma, in Korea en Vietnam gebruikt men de naam GM Daewoo Rezzo, in de Verenigde Staten onder de naam Chevrolet Tacuma en in Zuid-Afrika gaat de Tacuma door onder de naam Chevrolet Vivant.


Chevrolet Tacuma

Velgen en banden voor Chevrolet Tacuma

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chevrolet Tacuma, zoals de LF 969 Race (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van  14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet Tacuma.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chevrolet Tacuma lichtmetalen velgen online bestellenlf 969

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.