Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chrysler Crossfire 2003 tot 2008

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chrysler Crossfire 2003 tot 2008 :

Chrysler Crossfire

De Chrysler Crossfire is een sportwagen van het Amerikaanse automerk Chrysler. Het model werd in 2004 geïntroduceerd en wordt geproduceerd door Karmann in Duitsland. De productie stopte in 2007. De Crossfire deelt meer dan de helft van haar componenten met de Mercedes-Benz SLK-Klasse. Bij de introductie waren een coupé en een roadster beschikbaar. De Crossfire haalt een topsnelheid van 240 km/u en de motor heeft een vermogen variërend van 215 tot 330 pk.


Chrysler Crossfire

Velgen en banden voor Chrysler Crossfire

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chrysler Crossfire, zoals de Italy Wheels F820 dark black F (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de inchmaten 18 en 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chrysler Crossfire.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chrysler Crossfire lichtmetalen velgen online bestellenitaly wheels

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.