Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chrysler Grand Voyager 2008 tot 2011

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chrysler Grand Voyager 2008 tot 2011:

Chrysler Grand Voyager

De Chrysler (Grand) Voyager (ook: Town & Country) is een van de eerste MPV's. Chrysler introduceerde het model onder de naam Dodge Caravan in 1984 in de Verenigde Staten. Dit eerste model werd in 1988 in Europa ingevoerd als Chrysler Voyager en werd een groot succes. Sinds 2008 wordt in Nederland uitsluitend nog de in Canada gefabriceerde Grand Voyager geïmporteerd. Deze ging in 2011 uit productie. Vlak na de oveame van Chrysler door Fiat werd bekend dat het merk Chrysler van de Europese markt gehaald zou worden ten faveure van het Italiaanse Lancia. Deze verkoopt sinds vorig jaar het model, na een grote facelift, als Lancia Voyager. Er werd besloten om de naam 'Voyager' te behouden, omdat het in Europa een bekende naam is. Daaaast is de naam door de jaren heen een begrip geworden binnen de 'fullsize' MPV's. In Noord-Amerika gaat het model nog steeds door het leven als 'Town & Country'. Eind mei 2012 maakte Fiat/Chrysler bekend dat de Chrysler Voyager/Town & Country in 2014 uit productie gehaald zal worden. Concurrenten van de Chrysler Voyager zijn de Kia Caival, Renault Espace, Ford Galaxy en de Hyundai Trajet


Chrysler Grand Voyager

Velgen en banden voor Chrysler Grand Voyager

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chrysler Grand Voyager, zoals de MAK Raptor 5 Gr.Mirr. (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de inchmaten 17 en 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chrysler Grand Voyager.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chrysler Grand Voyager lichtmetalen velgen online bestellenmak raptor 5

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.