Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chrysler Neon 1994 tot 2003

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chrysler Neon 1994 tot 2003:

Chrysler Neon

De Chrysler Neon werd in 1995 voor het eerst geïntroduceerd door automerk Chrysler. De productie van de Neon vond plaats tussen 1995 en 2005. De Neon werd ook wel de Dodge Neon genoemd. De Neon was te verkrijgen als een vierdeurs Sedan en een tweedeurs Coupé. De motor varieerde van 132 pk tot 150 pk.


Chrysler Neon

Velgen en banden voor Chrysler Neon

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chrysler Neon, zoals de ATS Twister (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 15 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chrysler Neon.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chrysler Neon lichtmetalen velgen online bestellenats twister

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.