Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chrysler PT Cruiser 2000 tot 2010

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chrysler PT Cruiser 2000 tot 2010:

Chrysler PT Cruiser

De Chrysler PT Cruiser is een automodel van Chrysler in retrostijl. Het model werd in 2001 ge├â┬»ntroduceerd. De PT Cruiser werd ontwikkeld voor Plymouth om de Prowler op te volgen. De uitvoeringen van de PT Cruiser zijn de Classic, de Turbo, de Limited en de GT Turbo. Verwante automodellen zijn de Chrysler HHR en de Toyota Matrix. De motor varieert van 116 tot 223 pk (benzine) en 121 pk (diesel).


Chrysler PPT Cruiser

Velgen en banden voor Chrysler PT Cruiser

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chrysler PT Cruiser, zoals de Drag Racing Y356 BR (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 15 t/m 19. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chrysler PT Cruiser.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chrysler PT Cruiser lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.