Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chrysler Voyager 2001 tot 2008

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Chrysler Voyager 2001 tot 2008:

Chrysler Voyager

De Chrysler (Grand) Voyager is één van de eerste MPV's (Multi-Purpose Vehicle). Chrysler introduceerde het model onder de naam Dodge Caravan in 1984 in de Verenigde Staten. Dit eerste model werd in 1988 in Europa ingevoerd als Chrysler Voyager en werd een groot succes. In 1991 verscheen de tweede generatie, in 1996 opgevolgd door de derde generatie die erg anders vormgegeven was dan het oude vierkante model. In 2001 verscheen de vierde generatie die in 2004 en in 2007 verscheen de huidige, vijfde generatie. De Voyager heeft nog steeds een zeer groot marktaandeel in het segment der fullsize MPV's en is leverbaar met een benzine- en een dieselmotor, uitsluitend met automaat. De Voyager is ook beschikbaar met een verlengde wielbasis, wat zorgt voor meer beenruimte voor de achterpasagiers en een grotere bagageruimte. Deze auto wordt verkocht onder de naam Grand Voyager en heeft de meeste binnenruimte van alle MPV's. Sinds 2008 wordt in Nederland uitsluitend nog deze - in Canada gefabriceerde - Grand Voyager geïmporteerd. Deze ging in 2011 uit productie.


Chrysler Voyager

Velgen en banden voor Chrysler Voyager

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Chrysler Voyager, zoals de BBS CF-BP (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 16 t/m 20 (2wd). Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chrysler Voyager.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Chrysler Voyager lichtmetalen velgen online bestellenbbs cf-bp

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.