Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen Berlingo 1996 tot 2009

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen Berlingo 1996 tot 2009:

Citroën Berlingo (bouwjaar 1997-2003)

De Citroën Berlingo is een kleine bestel- en personenwagen van Citroën. De oorspronkelijkeBerlingo werd in 1997 gelanceerd. De wagen is leverbaar in diverse bedrijfswagenversies. Er is ook een personenwagenvariant leverbaar, de zogenaamde Multispace. De Citroën Berlingoen de overeenkomstige Peugeot Partner waren de eerste bestelwagens in deze categorie, al snel volgde de Renault Kangoo, en later verschenen in deze klasse de Opel TourFordToueo Connect en Volkswagen Caddy. In de loop van 2008 is de opvolger geïntroduceerd, wederom Berlingo geheten.


Citroën Berlingo


Velgen en banden voor Citroën Berlingo

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën Berlingo met bouwjaar 1997 t/m 2003. Zoals de RRE Easyrun in 15 inch (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 14 en 15 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën Berlingo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën Berlingo lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.