Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen Berlingo 2008 tot 2018

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen Berlingo 2008 tot 2018 :

Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo is een kleine bestel- en personenwagen van Citroën. De oorspronkelijke Berlingo werd in 1997 gelanceerd. De wagen is leverbaar in diverse bedrijfswagenversies. Er is ook een personenwagenvariant leverbaar, de zogenaamde Multispace. De Citroën Berlingo en de overeenkomstige Peugeot Partner waren de eerste bestelwagens in deze categorie, al snel volgde de Renault Kangoo, en later verschenen in deze klasse de Opel Tour, Ford Toueo Connect en Volkswagen Caddy. In de loop van 2008 is de opvolger geïntroduceerd, wederom Berlingo geheten. 


Citroen Berlingo

Velgen en banden voor Citroën Berlingo

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën Berlingo, zoals de MIM Maratea m/a/p  (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 14 t/m 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën Berlingo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën Berlingo lichtmetalen velgen online bestellenmim maratea

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.