Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen C-Crosser 2007 tot 2012

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen C-Crosser 2007 tot 2012:

Citroën C-Crosser

De Citroën C-crosser is een SUV van de Franse autofabrikant Citroën. In de zomer van 2007 is de verkoop deze auto van start gegaan. Hij wordt gemaakt door Mitsubishi op basis van de Outlander. De auto was voor het eerst te zien op de IAA in 2001 waar hij reeds de C-Crosser heette. De C-crosser is beschikbaar in de volgende uitvoeringen: Ligne Prestige, Dynamique en Exclusive. In Nederland is op het moment de 2,2 liter turbodiesel motor met 156pk en een 2.4 liter turbobenzine met 170pk leverbaar. 


Citroën C-Crosser

Velgen en banden voor Citroën C-Crosser

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën C-Crosser, zoals de  (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 16 t/m 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën C-Crosser.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën C-Crosser lichtmetalen velgen online bestellenspeedline marmora

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.