Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen C1 2005 tot 2014 (3deurs)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen C1 2005 tot 2014 (3deurs):

Citroën C1

De C1 van autofabrikant Citroën is een zeer compacte en praktische stadsauto. Begin 2005 bundelden Citroën, Peugeot en Toyota hun kennis om een kleine auto te ontwikkelen. De samenwerking bleek een succes, want de drie compacte modellen behoren al jaren tot de tien best verkochte auto's van Nederland. In de loop der jaren heeft de concurrentie echter niet stilgezeten. Om het succes voort te kunnen zetten kwam de Citroën C1 daarom met een veieuwd model van de C1 in 2012.


Citroën C1

Velgen en banden voor Citroën C1

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën C1, zoals de Meteor 272 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 14, 15 en 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën C1.


Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën C1 lichtmetalen velgen online bestellenmeteor 272

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.