Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen C2 04 tot nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen C2 04 tot nu:

Citroën C2

De C2 van automerk Citroën is er enkel als driedeurs. In 2003 kwam Citroën met de C2 als opvolger van de Citroën Saxo. Hij werd ontworpen als een sportieve stadsauto die in bijna elke parkeerruimte zou moeten passen. Bij de Citroën C2 heeft men de keuze uit meerdere benzinemotoren en twee dieselmotoren. De 1,1 benzinemotor heeft een vermogen van 60 pk en verbruikt 5,8 liter per 100 km. De 1,6 16V heeft een vermogen van 122 pk en vraagt gemiddeld 6,9 liter per 100 km. De diesel HDi 70 heeft een vermogen van 68 pk en verbruikt gemiddeld 4,3 liter diesel 100 km. 


Citroën C2 

Velgen en banden voor Citroën C2

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën C2, zoals de Elite Oblivion (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën C2.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën C2 lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.