Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen C3 Pluriel 2003 tot 2010

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen C3 Pluriel 2003 tot 2010:

Citroën C3 Pluriel

De C3 familie werd in juli 2003 uitgebreid met een speciale versie, de C3 Pluriel, die als een cabriolet, een pick-up of gesloten wagen kan worden geconfigureerd. Het is een soort opvolger van de Citroën Méhari uit de jaren zeventig. Citroën presenteert de Pluriel als 4 wagens in 1, maar dit valt in de praktijk wat tegen. De ombouwing tot cabrio blijkt omslachtig, en in de configuratie roadster moeten de dakstijlen thuis blijven. Citroën heeft met de Pluriel een alteatief voor het CC (coupé cabriolet) concept willen bieden, maar zonder veel succes, gezien het matige verkoopsucces. Dit in tegenstelling tot de uitstekende verkoopcijfers van de "gewone" versie.


Citroën Pluriel uit 2006

Velgen en banden voor Citroën C3 Pluriel

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën C3 Pluriel, zoals de TEC AS2 in 17 inch (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 15 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën C3 Pluriel.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën C3 Pluriel lichtmetalen velgen online bestellenTEC as2

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.