Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen C6 2006 tot 2013

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen C6 2006 tot 2013:

Citroën C6

De Citroën C6 is een grote personenauto in de hogere middenklasse van het Franse merk Citroën. De C6 werd voor het eerst gepresenteerd in 2005, op de Autosalon van Genève. De C6 is gebaseerd op een studiemodel, de C6 Lignage, dat al in maart 1999 op het Autosalon in Genève werd gepresenteerd. In september 2004 liet Citroën de C6 nog voor de première op het autosalon van Genève in maart 2005 zien, precies 6 jaar na de presentatie van de C6 Lignage. De C6 wordt in de enige nu nog leverbare versie aangedreven door een 3-liter V6 HDI-dieselmotor. De auto opereert in de hogere middenklasse en is een concurrent voor auto's als de Audi A6, de BMW 5-serie, de Mercedes-Benz E-Klasse en de Jaguar S-Type.


Citroën C6

Velgen en banden voor Citroën C6

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën C6, zoals de LM Camulus (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 17 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën C6.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën C6 lichtmetalen velgen online bestellenLm Camulus

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.