Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen C8 2002 tot 2013

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen C8 2002 tot 2013:

Citroën C8

De Citroën C8 is een Europese minivan van automerk Citroën voor het vervoer van 7 of 8 personen. De C8 werd in 2002 op de markt gebracht om de Citroën Evasion te vervangen. De C8 is verkrijgbaar met een motorvermogen variërend van 109 tot 204 pk. De C8 is vergelijkbaar met de Ford Galaxy, Renault Espace en de Volkswagen Sharan.


Citroën C8

Velgen en banden voor Citroën C8

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën C8, zoals de MAK Invidia Ice Black (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 15 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën C8.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën C8 lichtmetalen velgen online bestellenmak invidia

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.