Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen DS5 2011 tot 2015

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen DS5 2011 tot 2015 :

Citroën DS5

De Citroën DS5 is een auto van Citroën en is een Cross-over en het derde model in Citroëns DS-lijn, na de Citroën DS3 en DS4. De DS5 heeft op 18 april 2011 is op de autosalon van Shanghai in première gegaan en is begin 2012 in de verkoop gegaan. De DS5 is er in een diesel, benzine en hybride uitvoering.


Citroën DS5 uit 2013

Velgen en banden voor Citroën DS5

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën DS5, zoals de Furious in 16 inch (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 16 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën DS5.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën DS5 lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.