Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen Evasion 1994 tot 2002

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen Evasion 1994 tot 2002:

Citroën Evasion

De Citroën Evasion is een samenwerking van Citroën/Peugeot met Fiat/Lancia. Het is een grotere personenvan. Er was een mogelijkheid voor 5 tot en met 8 personen, afhankelijk van de versie. Peugeot bracht zijn auto naar buiten als de Peugeot 806, de auto van Lancia heette Lancia Zeta en die van FIAT, Fiat Ulysse. De Evasion werd geproduceerd tussen 1994 en 2002 en was leverbaar met een benzine- en dieselmotor. De auto was er in verschillende uitvoeringen, variërend van een 1.8 benzinemotor tot een 2.0 HDI dieselmotor met een vermogen van 92 tot 147 pk.


Citroën Evasion

Velgen en banden voor Citroën Evasion

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën Evasion, zoals de Sportvelgen Avus 508 Hyper Silver (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 15 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën Evasion.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën Evasion lichtmetalen velgen online bestellenavus 508

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.