Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen Jumper 5x118 steek

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen Jumper 5x118 steek:

Citroën Jumper

De Citroën Jumper is een grote bestelwagen van automerk Citroën. De wagen is vergelijkbaar met de Peugeot Boxer en de Fiat Ducato. In 2006 verscheen de nieuwe Jumper. Deze is ook weer ontwikkeld in een samenwerking tussen PSA (Citroën Jumper en Peugeot Boxer) en Fiat (Ducato). Er kan gekozen worden uit drie dieselmotoren: de 2.2 HDi 100 (100 pk), de 2.2 HDi 120 (120 pk) en de 3.0 HDi 160 (157 pk). De HDi 120 en de HDi 160 hebben 6 versnellingen.


Citroën Jumper

Velgen en banden voor Citroën Jumper

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën Jumper, zoals de S126 Kargin (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 15 en 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën Jumper.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën Jumper lichtmetalen velgen online bestellens126 kargin

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.