Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen Jumpy 1996 tot 2007

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen Jumpy 1996 tot 2007:

Citroën Jumpy

De Citroën Jumpy is een kleine bestelwagen van Citroën en geproduceerd in Sevel Nord vanaf 1995. In 2004 werd de wagen van een facelift verzien. De wagen is vrijwel identiek aan de Peugeot Expert en Fiat Scudo.


Citroën Jumpy uit 2006

Velgen en banden voor Citroën Jumpy

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën Jumpy met bouwjaar van 1996 tot 2006, zoals de Sportvelgen AC508 in 15 inch (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 15 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën Jumpy.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën Jumpy lichtmetalen velgen online bestellensportvelgen ac508

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.