Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen Nemo 2008 tot nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen Nemo 2008 tot nu:

Citroën Nemo

De Citroën Nemo is een kleine bestelwagen die ontstaan is uit een joint venture tussen PSA, Fiat en TofaÅŸ. Deze auto is ook leverbaar als Peugeot Bipper en Fiat Fiorino. De Nemo wordt ook als personenversie geleverd onder de naam Nemo Multispace (de Fiat-equivalent hiervan wordt als Fiat Qubo op de markt gebracht). De Nemo wordt sinds 2008 geproduceerd en is leverbaar in een 1.4 benzine uitvoering en 1.4 HDiF diesel uitvoering.


Citroën Nemo

Velgen en banden voor Citroën Nemo

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën Nemo, zoals de MIM San Marino (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 14 t/m 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën Nemo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën Nemo lichtmetalen velgen online bestellenmim san marino

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.