Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen Saxo 1996 tot 1998 (3 gaats)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen Saxo 1996 tot 1998 (3 gaats):

Citroën Saxo 

De Citroën Saxo is een compacte personenauto die door Citroën werd geproduceerd van 1996 tot 2003. De Saxo is een kleine hatchback en werd vooamelijk in Europa verkocht. De auto heeft veel technische overeenkomsten met de Peugeot 106. Er zijn verschillende modellen en uitvoeringen van de Saxo geweest, zoals onder andere de First, Desire, Exclusive, Ben en Furio. Dan was er nog de sportieve Saxo VTS, met een 118 pk sterke 1.6 16-kleppen motor met een topsnelheid van 205 km/u en een acceleratie van 7,7 s/100. In 2003 werd de productie gestaakt toen ook de Citroën C2 verkrijgbaar werd. Citroen Saxo. De Saxo is geproduceerd in de uitvoeringen 1.0, 1.1, 1.4 en 1.6 benzine en als 1.5 diesel. 


Citroën Saxo

Velgen en banden voor Citroën Saxo

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën Saxo, met bouwjaar 1996 tot 1998. Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 14 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën Saxo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën Saxo lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.