Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen Xantia 1993 tot 2001

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen Xantia 1993 tot 2001 :

Citroën Xantia

De Citroën Xantia is een middenklasse auto van het automerk Citroën. De Xantia werd geproduceerd van 1993 tot 2001. De Xantia werd in vele verschillende uitvoeringen geleverd, zoals de 1.6i, 1.8i, 2.0i, 2.oi turbo, 3.0i V6 24v en de 2.0 hdi. De concurrerende modellen zijn de Ford Mondeo, Peugeot 406, Opel Vectra en de Renault Laguna.


Citroën Xantia

Velgen en banden voor Citroën Xantia

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën Xantia, zoals de Elite Perlnoir (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 14 t/m 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën Xantia.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën Xantia lichtmetalen velgen online bestellenelite perlnoir

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.