Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen Xsara Picasso 2000-2006

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen Xsara Picasso 2000-2006:

Citroën Xsara Picasso

De Citroën Xsara Picasso is een midi-MPV van het Franse automerk Citroën. Het model wordt van 2000 tot 2011 geproduceerd, alleen voor China wordt hij nog geproduceerd. In de compacte middenklasse was Citroën al actief met de Citroën Xsara, een model dat zowel als 5 deurs-hatchback, 5 deurs-break en 3 deurs-coupé geleverd werd. Nadat Renault in 1996 de Mégane Scénic had gepresenteerd bleek dit een voltreffer te zijn. Op basis van de Xsara werd in 2000 dan ook een midi-MPV gepresenteerd, de Xsara Picasso. Het beste kan men de Picasso, net als zijn concurrenten, omschrijven als monovolume. Er zit geen neus of kont aan; alles is in een lijn getekend. Verder heeft het ontwerp een hoge daklijn wat het in en uitstappen zeer eenvoudig maakt. Het interieur is variabel ingedeeld. Er zijn 5 losse zetels waarvan de achterste 3 omklapbaar of zelfs uitneembaar zijn. Om die reden is de Picasso dan ook een goede gezinsauto. In 2004 kreeg de Picasso een lichte facelift en werd ook leverbaar met de 1.6 HDiF-motoren. De wagen kreeg vanaf 2006 een opvolger met de Citroën C4 Picasso.


Citroën Xsara Picasso

Velgen en banden voor Citroën Xsara Picasso

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën Xsara Picasso met bouwjaar 2000 tot 2003, zoals de Sportvelgen Elite Blade in 17 inch (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 15 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën Xsara Picasso.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën Xsara Picasso lichtmetalen velgen online bestellensportvelgen elite blade

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.