Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen ZX 1991 tot 1997

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen ZX 1991 tot 1997:

Citroën ZX

De Citroën ZX is een model van de Franse autoproducent Citroën. Hij werd in 1991 gelanceerd als concurrent van onder andere de Volkswagen Golf in de compacte middenklasse. De ZX werd geleverd in de volgende uitvoeringen: (benzine) 1.4, 1.6, 1.8 (16v), 1.9 en 2.0 (16v), (diesel) 1.9 en 1.9 tdi als een 3- en 5-deurs versie met 1.4, 1.6, en 1.9 benzinemotoren. De Citroën Xsara werd de opvolger van de ZX in 1998. 


Citroën ZX

Velgen en banden voor Citroën ZX

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën ZX, zoals de Anzio Vision (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten in 14 en 15. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën ZX.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën ZX lichtmetalen velgen online bestellenAnzio Vision

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.