Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Dacia Duster 2010 tot nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Dacia Duster 2010 tot nu :

Dacia Duster

De Dacia Duster is een auto van het Roemeense merk Dacia. Het is het enige cross-overmodel van het merk, en wordt, net als de andere Daciamodellen aangedreven door motoren van Renault. In Nederland is de Duster enkel leverbaar met twee motoren: de 1.6 16V 105 pk en de 1.5 dCi 110 FAP In België is er ook een dCi 90 FAP verkrijgbaar. De Duster wordt sinds 2010 geproduceerd en levert een vermogen van 105 tot 109 pk.


Dacia Duster

Velgen en banden voor Dacia Duster

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Dacia Duster, zoals de Soleil LXS-1 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de range inchmaten van 16 t/m 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Dacia Duster.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Dacia Duster lichtmetalen velgen online bestellenSoleil lxs1

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.