Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Dacia Logan 2008 tot nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Dacia Logan 2008 tot nu :

Dacia Logan

De Logan wordt sinds 2004 in Roemenië door Dacia, een dochterbedrijf van Renault, geproduceerd. Sinds 2005 wordt de auto ook in Rusland, Marokko en Colombia geproduceerd en geleverd. In november 2006 introduceerde Dacia ook een stationwagen uitvoering van de Logan: de Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle). Dit model is sinds februari 2007 ook in Nederland leverbaar. Sinds 2008 wordt de sedanversie van de Logan niet meer verkocht in Nederland. In plaats daarvan werd de Sandero leverbaar. De Logan MCV, Van en Pickup bleven wel leverbaar. In andere landen zoals België blijft de Logan wel naast de Sandero leverbaar. 


Dacia Logan

Velgen en banden voor Dacia Logan

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Dacia Logan, zoals de 876 Poison (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Dacia Logan.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Dacia Logan lichtmetalen velgen online bestellen876 poison

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.