Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Dacia Sandero 2008 tot nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Dacia Sandero 2008 tot nu :

Dacia Sandero

Dacia Sandero is een auto van het Roemeense merk Dacia. Het is het enige hatchbackmodel van het merk, en wordt, net als de andere Daciamodellen aangedreven door een motor van Renault. In Nederland is de Sandero de vervanger van de Dacia Logan sedan, die hier niet meer verkocht wordt. De Sandero kwam in het modeljaar 2008 op de markt en kan worden geleverd met een 1,2 litermotor, of een 1,6 liter met 90 pk (energielabel D). 

Velgen en banden voor Dacia Sandero


Dacia Sandero

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Dacia Sandero, zoals de Meteor 272 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Dacia Sandero.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Dacia Sandero lichtmetalen velgen online bestellenmeteor 272

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.