Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Charade 1987 tot 1998

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Daihatsu Charade 1987 tot 1998:

Daihatsu Charade

De Charade van Japanse autofabrikant Daihatsu is een zogenaamde 'supermini' auto die geïntroduceerd werd in 1977. De Charade was de opvolger van de Daihatsu Storia. De auto was uitermate populair in China en een aantal Latijns Amerikaanse landen. In China zijn er zeker 1.5 miljoen exemplaren van de Charade verkocht.

Velgen en banden voor Daihatsu Charade


Daihatsu Charade

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Charade, zoals de Anzio Tu (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 14 en 15. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Daihatsu Charade.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Daihatsu Charade lichtmetalen velgen online bestellenAnzio Tu

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.