Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Copen 2004 tot 2011

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Daihatsu Copen 2004 tot 2011:

Daihatsu Copen

De Daihatsu Copen is een roadster gemaakt door de Japanse autofabrikant Daihatsu. In 2002 maakte de Copen haar debuut en zij wordt tot op heden nog geproduceerd. De Copen is leverbaar met een 1.3 liter benzine motor met een vermogen van 87 pk. De Copen rijdt op loodvrije benzine.

Velgen en banden voor Daihatsu Copen


Daihatsu Copen

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Copen, zoals de Rial Murago Graphite (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 15 en 16. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Daihatsu Copen.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Daihatsu Copen lichtmetalen velgen online bestellenRial Murago

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.