Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Cuore 2007 tot 2013

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Daihatsu Cuore 2007 tot 2013 :

Daihatsu Cuore

De Daihatsu Cuore is een compacte stadsauto of Kei car van het Japanse merk Daihatsu. In bepaalde regio's wordt hij ook verkocht onder de namen Mira, Domino en Charade. De eerste Cuore op de Nederlandse markt is eigenlijk een Daihatsu Fellow Max met een andere naam. Deze werd in Europa vanaf 1977 verkocht als Daihatsu Cuore (Cuore is Italiaans voor hart). In Nederland is de Cuore alleen als vijfdeursversie verkrijgbaar. Begin 2008 was de Daihatsu Cuore de benzine-auto de minste CO2-uitstoot per gereden kilometer. Ook was de Cuore de meest zuinige benzine auto met een gemiddeld opgegeven verbruik van 4,4 liter per 100 km. Alleen de Toyota Prius en de Smart waren zuiniger (beide 4,3 liter per 100 km), maar de Prius is een hybride- en de Smart een dieselauto. Bovenstaande eigenschappen en de (relatief) lage uitstoot van fijnstoffen maakt de Cuore tot één van de minst milieubelastende auto's. Volgens een onderzoek van de ANWB is de Cuore met een kilometerkostprijs van 25,5 cent (gerekend over 4 jaar en 60.000 km) de voordeligste auto om te rijden.

Velgen en banden voor Daihatsu Cuore


Daihatsu Cuore

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Cuore, zoals de Ronal R52 Trend (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 13, 14 en 15. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Daihatsu Cuore.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Daihatsu Cuore lichtmetalen velgen online bestellenronal r52 trend

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.