Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Feroza 1991 tot 1998

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Daihatsu Feroza 1991 tot 1998:

Daihatsu Feroza

De Feroza is een auto van de Japanse autofabrikant Daihatsu. Deze auto werd tussen 1987 en 1998 geproduceerd. In Japan ging de Feroza door onder de naam "Lovibond" Rocky, in Engeland als de Sportrak en in Europa en delen van Latijns Amerika, Australië en Azië als de Feroza

Velgen en banden voor Daihatsu Feroza


Daihatsu Feroza

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Feroza, zoals de DOTZ Hammada Dark (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 15 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Daihatsu Feroza.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Daihatsu Feroza lichtmetalen velgen online bestellenDotz hammada

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.