Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Grand Move 1997 tot 2002

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Daihatsu Grand Move 1997 tot 2002:

Daihatsu Grand Move

De Grand Move is een auto van het Japanse automerk Daihatsu. Deze Grand Move, ook wel Gran Move of Pyzar genaamd, werd tussen 1996 en 2002 geproduceerd. De auto is een kleine MPV. De opvolger van de Grand Move was de Daihatsu YRV.

Velgen en banden voor Daihatsu Grand Move


Daihatsu Grand Move

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Grand Move, zoals de MAK Iguan Mirror (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 14, 15 en 16. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Daihatsu Grand Move.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Daihatsu Grand Move lichtmetalen velgen online bestellenmak iguan mirror

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.