Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Materia 2007 tot 2011

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Daihatsu Materia 2007 tot 2011:

Daihatsu Materia

De Daihatsu Materia is een in 2006 ge├â┬»ntroduceerde mini-MPV van het Japanse merk Daihatsu. De opvallende Materia is gestyled om vooral de jongere generatie aan te spreken. De auto is afgeleid van de Toyota bB die in Japan al langere tijd rondrijdt. De mini-MPV is verkrijgbaar met een 1.3 liter en 1.5 liter motor. 


Daihatsu Materia

Velgen en banden voor Daihatsu Materia

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Materia, zoals de Effezeta 305 B/G (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Daihatsu Materia.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Daihatsu Materia lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

 

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.