Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Sirion 2005 tot 2012

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Daihatsu Sirion 2005 tot 2012:

Daihatsu Sirion

De Daihatsu Sirion is een compacte wagen van autofabrikant Daihatsu. De Sirion is sinds 1998 op de markt. De auto wordt in Japan verkocht als de Toyota Passo en de Daihatsu Boon. In Nederland is de auto ook verkrijgbaar onder de vlag van Subaru, als Subaru Justy. De eerste generatie van de Sirion sloeg niet aan in Europa, vooamelijk door de styling die vooral op de Japanse markt was gericht. Bij het ontwerpen van de tweede generatie werd meer rekening gehouden met de wens van de Europeanen. In 2006 werd het model veieuwd en er zijn nu 1,0l-, 1,3l-, 1,5l- en 4WD-versies beschikbaar. Einde 2007 heeft de Sirion een facelift ondergaan.


Daihatsu Sirion uit 2007

Velgen en banden voor Daihatsu SirionMAK hoet

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Sirion, zoals de (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 14, 15 en 16. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Daihatsu Sirion.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Daihatsu Sirion lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.