Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Terios 2006 tot 2012

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Daihatsu Terios 2006 tot 2012:

Daihatsu Terios

De Daihatsu Terios is een mini SUV geproduceerd door de Japanse autofabrikant Daihatsu. De auto werd voor het eerst geïntroduceerd in 1997. In 2006 werd de tweede generatie van de Terios onthuld. In Japan werd de auto voortaan verkocht als de Toyota Rush en ook als Daihatsu Be-go. Voor de Nederlandse markt is er keuze uit constante vierwielaandrijving of tweewielaandrijving.


Daihatsu Terios

Velgen en banden voor Daihatsu Terios

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Terios, zoals de Scorpio 534 BP/redlip (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 16, 17 en 18. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Daihatsu Terios.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Daihatsu Terios lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.